Usi speciale

Usi antifoc si multifunctionale

MCA ofera clientilor cu nevoi specifice de siguranta si rezistenta o gama de usi antifoc si usi multifunctionale furnizate de Ninz S.p.A., unul dintre cei mai importanti producatori de usi antifoc din Italia, lider al pietei locale.

Usi antifoc

 • Univer

Usa metalica antifoc, complet galvanizata si vopsita in culori RAL, 4-rame cadru ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga

 • Proget
  Usa metalica antifoc, complet galvanizata si vopsita in culori RAL, cadru robust care este ideal pentru usi de dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi.

Usi multifunctionale

 • Rever
  Usa metalica pietonala, complet galvanizata si vopsita in culori RAL; grosimea canatului de 40 mm, cu structura interioara in forma de fagure; cadru cu patru laturi ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga.
  Usa Rever vine cu maner si mecanism de blocare complet si este disponibila in versiunile cu unu sau doua canate.
 • Univer multifunctional
  Usa metalica pietonala, complet galvanizata si vopsita in culori RAL; 4-rame cadru ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga.Usa Univer Multi vine cu maner, mecanism de blocare complet si balamale cu auto-inchidere si este disponibila in versiunile cu unu sau doua canate.
 • Proget multifunctional
  Usa metalica pietonala, complet galvanizata si vopsita in culori RAL; cadru deosebit de robust ideal pentru usi cu dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi.