Porti automate

Calitate, siguranta si confort

Phoenix Ambiental Solutions SRL va pune la dispozitie, pentru confortul si siguranta dumneavoastra, o gama completa de sisteme de automatizare, la standare de calitate germana. Prin Phoenix Ambiental Solutions SRL aveti acces la automatizari pentru usi de garaj rezidentiale si industriale, pentru porti si bariere, precum si la accesoriile aferente.

Automatizari Porti

Poarta se deschide singura, fara ca dumneavoastra sa iesiti din masina, fiind nevoie doar de apasarea unui buton al telecomenzii. Este nevoie de o singura unitate de comanda pentru a controla toate automatizarile din casa dumneavoastra.Solutiile de automatizare oferite de Phoenix Ambiental Solutions SRL atat pentru portile batante, cat si pentru portile liniare ofera cel mai bun raport calitate/ pret.

Automatizari usi de garaj

Automatizarile comercializate de Phoenix Ambiental Solutions SRL pentru usi de garaj functioneaza cu un consum redus de energie si au un grad ridicat de fiabilitate si durabilitatedatorita tehnologieide construire. Lantul este stationar, nu necesita intretinere si nu trebuie uns, prin urmare, nu exista pericolul aparitiei petelor de ulei.Intrucat lantul e stationar si nu exista frecare,pierderea de energie este minima, spre deosebire cazul celui circumferential. In ceea ce priveste siguranta, automatizarile sunt dotate cu sistem de autoblocare impotriva patrunderii prin efractie si ofera si posibilitateade conectare a unei bariere cu celule fotoelectrice.

Siguranta

Usile de garaj sectionale automatizate sunt foarte practice, dau o nota moderna casei dumnevoastra si cresc valoarea acesteia. Automatizarea usilor oferite de Phoenix Ambiental Solutions SRL este echipata cu sisteme de siguranta si antiefractie foarte ingenioase, fara a lasa efractionistului nici o sansa. In plus, usile pietonale realizate in ton cu usa garajului dau o nota unitara fatadei casei si sunt la fel de sigure.