Invelitori metalice

Cand mergeti aproape de orice constructie rezidentiala, inaintea observarii oricaror detalii arhitecturale sau ornamentale, prima oara ne iese in evidenta acoperisul. Acesta ne provoaca prima impresie despre casa.

Sistemul de invelitoare are importanta duala :

  • din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, el ofera protectia impotriva tuturor intemperiilor si asigura, prin izolatiile inglobate in intreg sistemul, confortul termic al constructiei, plus rezistenta la infiltratiile de apa. Sa spunem, este “caciula de vreme rea” a casei.
  • din punct de vedere al caracteristicilor estetice, prin forma si orientarea pantelor, prin coloristica si textura materialului utilizat este o adevarata “carte de vizita a casei”.

Asa cum obisnuim sa spunem ca, de multe ori, haina face pe om, putem afirma, fara teama de a gresi, ca acoperisul innobileaza casa de sub el.

Compania Phoenix Ambiental Solutions SRL, isi propune, cu simt de raspundere, sa intruneasca toate cerintele de livrare si executie, punand accentul pe o calitate sporita a modului de proiectare si montaj, astfel incat caracteristicile specificate mai sus fie indeplinite cu succes.