Despre noi

Compania Phoenix Ambiental Solutions s-a infiintat in anul 2009, avand la baza experienta si pregatirea profesionala necesara unei afaceri sanatoase cu sanse mari de dezvoltare. Scopul activitatii firmei este de a creea oportunitati, de a le concretiza in favoarea clientilor sai, si de a facilita intermedierea dintre producator si beneficiarul final.

Prin aceasta modalitate clientul reuseste sa acumuleze toate informatiile necesare pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste investiile sale ambientale. Printr-o abordare corecta si echidistanta a intermediarului, clientul (dumneavoastra), reuseste sa acumuleze intr-un mod foarte coerent, cunostinte necesare in domeniul din care face parte produsul/serviciul pe care il achizitioneaza si de care beneficiaza in viitor. Transparenta este cuvantul de ordine prin care discutiile, sfaturile si recomandarile se vor purta.

Dupa o filtrare foarte riguroasa a colaboratorilor pe care si-o impune, in ceea ce priveste producatorul de tamplarie (PVC, Aluminiu, Lemn), usi metalice si rezistente la foc, usi de garaj, dar si tigla metalica, firma Phoenix Ambiental Solutions asigura servicii de consiliere, transport, montaj si garantie la cel mai optim nivel. Totodata, pe fiecare proiect in parte, impreuna vom beneficia de prezenta si implicarea totala a unui inginer de lucrare pana la bunul sfarsit al acesteia.